Κωδική ονομασία: Ανωνυμία

Φίλες και φίλοι,

όπως λέει και το τραγούδι, “όσο δέρμα κι αν πετάξεις, το επόμενο PyThess θα γίνει Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 8 η ώρα”. Προφητικός ο Παντελίδης, όπως πάντα.

Για να αφήσω τα καλλιτεχνικά και να μπω και στο θέμα, το επόμενο PyThess θα γίνει Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 8 η ώρα. Όπως ίσως να ξέρετε, θα έχουμε πολλά και διάφορα θέματα, με μόνο ελάχιστα από αυτά να παρουσιάζονται από μένα.

Το πρώτο θέμα μας θα είναι hardware (ναι, καλά ακούσατε, hardware), γιατί, όπως λέει και το τραγούδι, “μου λες δε γίνεται, να τρέχουμε Python σε μικροελεγκτές πως αποκλείεται, όμως με micropython γίνεται, γίνεται, γίνεται”. Προφητικός ο Παντελίδης, όπως πάντα.

Για το δεύτερο θέμα, σας έχω μια παρουσίαση-βόμβα, που θα κλονίσει την τεχνολογική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και ίσως του Λαγκαδά, και θα μας εκπλήξει όλους. Αν έχετε καμία τέτοια ιδέα στείλτε μου μήνυμα για να την παρουσιάσετε.

Κλασικά μετά τις παρουσιάσεις που θα κρατήσουν κάνα δεκάλεπτο βαριά βαριά, μετά θα πάμε για ποτό μέχρι τις 4 το πρωί, γιατί όπως λέει και το τραγούδι “αλκοολικές οι νύχτες που πεθαίνω”.

Προφητικός ο Παντελίδης, όπως πάντα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Μετά το meetup θα ακολουθήσει καραόκε στον ωκεανό καμάρας. Να είστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε το μεγάλο αοιδό.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.