Κωδική ονομασία: Μενεγάκη

Κυρίες, δεσποινίδα και κύριοι,

μετά από τα πολυάριθμα ταξίδια μου βρίσκομαι και πάλι στην πόλη μας για περιορισμένες εμφανίσεις, και άρα θα κάνουμε meetup. Κάποιοι από εσάς μου έκαναν παράπονα για το ότι μόλις ονόμασα ένα meetup Spock πέθανε ο Leonard Nimoy, και υποννόησαν ότι το meetup είναι καταραμένο, σαν κάποιο είδος online death note. Σε αυτά τα άτομα έχω να πω ότι αυτό είναι κατάφωρο ψέμα, και αν δεν είναι θα γίνω ο πιο ισχυρός άντρας του κόσμου.

Αψηφώντας τους εντελώς, ονόμασα το επόμενο meetup Μενεγάκη. Αν πάθει κάτι η Ελένη στα κοντά (χτύπα ξύλο), mea culpa.

Τώρα που έκανα το intro, θα μαζευτούμε πάλι όλοι μαζί και θα κάνουμε τις απαραίτητες παρουσιάσεις που έχουμε σαν δικαιολογία για να πάμε για ποτό. Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει από εμένα, γιατί αν περιμένω από εσάς να κάνετε τίποτα πάει το meetup! Θα παρουσιάσω το αιώνιο debate NoSQL vs SQL, και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν είναι python-specific, οπότε αν έχετε κάποιον που τον ενδιαφέρουν τα data stores, ας έρθει να το δει, θα έχει πλάκα γιατί θα βρίζω αρκετά.

Η δεύτερη παρουσίαση θα γίνει (μάλλον) από τον φίλτατο <redacted>, ο οποίος θα μας παρουσιάσει τις δυνατότητες της υπέροχης βιβλιοθήκης pandas που την είπαν έτσι γιατί κάνει τα πάντα.

Στο τρίτο μέρος του meetup θα παρουσιάσουμε ποτά στο Terra Antiqua. Να είστε όλοι εκεί και να μη φεύγουν μερικοί-μερικοί στη μέση του meetup όπως τις άλλες φορές.

Άντε φιλάκια, τα λέμε την Πέμπτη!

This entry was posted in . Bookmark the permalink.