Κωδική ονομασία: 東京

Φίλτατοι και φίλτατες,

μην αφήνετε την τεράστια επιτυχία του φάειthon, όπου βάλαμε δύο κιλά έκαστος, να σας ξεγελάει, πέρασε ένας μήνας από το τελευταίο meetup.

Ως εκ τούτου, ήρθε η ώρα για ένα ακόμα λιτό και απέριττο meetup. Αυτή τη φορά θα γίνει Πέμπτη γιατί έχω κάτι δουλειές Παρασκευή και δε γίνεται με τίποτα, αν και πολύ θα το προτιμούσα.

Δεδομένου ότι στο τελευταίο meetup μια τίγρη έφαγε ένα θηριοδαμαστή και χάλασε την αυστηρή δίαιτα λαχανικών στην οποία την είχα επι τρεις μήνες, τους απέλυσα όλους και αυτή τη φορά θα κάνουμε μόνο παρουσιάσεις.

Η φίλτατη Κατερίνα θα παρουσιάσει ένα χανζόν (έτσι μου το είπαν, μάλλον για φαΐ το κόβω) του πώς γράφουμε μία εφαρμογή web. Θα γράψει ένα μικρό Twitter μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας, χρησιμοποιώντας μόνο το πληκτρολόγιό της! Επίσης, αν προλάβουμε, θα σας δείξω κάτι creepshots που έβγαλα στο Τόκυο από κάτι κοριτσάκια που ήταν ντυμένα καμαριέρες.

Αυτά για τώρα. Όπως πάντα, σας περιμένω τους μισούς εκεί, γιατί κάθε φορά πατάτε όλοι yes και δεν έρχεστε (ξέρεις ποιος είσαι). Τα λέμε εκεί!

Φιλάκια!

Σταύρος

This entry was posted in . Bookmark the permalink.