Κωδική ονομασία: Barcelona

Κυρίες και κύριοι, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας παρουσιάζω το επόμενο PyThess meetup, που θα γίνει στις 15 Απριλίου στο Coho. Επειδή το Τζάβα έβαλε Τζάβα φαΐ, θα έχουμε κι εμείς φαγητά για όλους από το efood για να στουμπώσετε τα στόματά σας, αρκεί να τα παραγγείλετε πριν και να τα πληρώσετε.

Για τις παρουσιάσεις, αυτή τη φορά θα έχουμε μόνο δύο, αντί για δύο που έχουμε συνήθως:

• Ο φίλτατος Πλουμής θα παρουσιάσει επιτέλους Docker που τον περιμένουμε με κομμένη την ανάσα τόσον καιρό. Για όποιον δεν ξέρει τι είναι το Docker, να έρθεις αμέσως να το δείς γιατί είναι φανταστικό, και επίσης είναι ένας τρόπος να πακετάρεις το πρόγραμμά σου σε ένα μικρό κουτάκι και να το στέλνεις σε άλλους υπολογιστές όπου θα τρέχει ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΗ (γιατί έχεις γράψει εσύ ήδη από πριν τα δυο εκατομμύρια εντολές που χρειάζονται).

• Η δεύτερη παρουσίαση τελικά δε θα είναι έκπληξη, την κανόνισα. Τα παιδιά από την Kenotom θα μας παρουσιάσουν το πώς δουλεύει ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ω ναι) και το πώς γίνεται το testing με python (διπλό ναι). Υπερενδιαφέρον αν θέλετε να μάθετε πώς να χακάρετε το κιβώτιο ταχυτήτων σας και να μετατρέψετε το αμάξι σας σε μια ασταμάτητη παγίδα θανάτου.

• Δε μπορώ να καταλάβω πώς σταματάει η λίστα στο meetup.com, οπότε την υπόλοιπη ανακοίνωση θα την κάνω σε μορφή λίστας.

• Αυτά, σας περιμένω όλους στο Κόχο Παρασκευή 15 Απριλίου να κόψουμε την πίτα! Θοδωρή φέρε μία πίτα γύρο να κόψουμε.

• Φιλιά!

• Σταύρος

This entry was posted in . Bookmark the permalink.