Κωδική ονομασία: Breaking Benjamin

Κυρίες κύριοι! Επειδή το κόχο έχει ντοτνέτ (μην ανησυχείτε, δεν είναι σοβαρό, θα περάσει), θα κάνουμε το πρώτο μας μιτάπ σε χώρο που δεν είναι το κόχο! Αυτή τη φορά θα το κάνουμε στο ΟΚ!Thess, που είναι κρυμμένο σε μια γωνία που ξέρουν μόνο οι μύστες.

Επειδή καμία άλλη μέθοδος δε θα σας βγάλει εκεί, σας δίνω συντεταγμένες με ακρίβεια χιλιοστού:

40.595291, 22.951098

Μην πάτε αλλού, θα χαθείτε. Εκεί είναι. Επίσης, επειδή είναι πειραματική τοποθεσία, ελπίζω να έχουν φως και προτζέκτορα και τέτοια αλλιώς θα κάτσουμε στο σκοτάδι να λέμε τρομακτικές ιστορίες για τη φορά που ένα ιφ έβγαινε και τρου και φολς μαζί!!!11ομιτζι

Μετά από το ίντρο, ας σας παρουσιάσω τις παρουσιάσεις μας:

Πρώτος πρώτος ο φίλος Τέλης θα μας παρουσιάσει το σούπερ αντβάνσντ θέμα Metaclasses all the way down: Understanding and using Python’s metaprogramming facilities. Αυτό είναι για εσάς τους φίλους του μεταπρογραμματισμού που δεν ξέρατε ότι υπήρχε αλλά που πάντα νιώθατε ότι κάτι απροσδιόριστο λείπει από τη ζωή σας, ένα κενό που ποτέ δε μπόρεσαν να γεμίσουν τα ποτά και τα ναρκωτικά. Μετά από αυτή την παρουσίαση θα νιώσετε πλέον ολοκληρωμένοι, σα να ήρθε ένα μικρό κομματάκι σε σχήμα κλάσης και να συμπλήρωσε το μέχρι τώρα ατελές παζλ της ζωής σας. Οι υπόλοιποι απλά παίξτε φιδάκι στο κινητό σας μέχρι να τελειώσει η παρουσίαση.

Η δεύτερη παρουσίαση θα γίνει από το φίλο Στέλιο και θα μας δείξει πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ολοκαίνουριο (σε φάση που ακόμα δεν έχει τελειώσει) webpush για να στείλουμε ειδοποιήσεις (νοτιφικέισονς) στους φυλλομετρητές (μπράουζερ) των χρηστών (γιούζερ) μας (άουρ). Μία υπέροχη παρουσίαση για το πώς να σπάτε τα παπάρι@ (καλά το έγραψα αυτό με το @;) των χρηστών σας με διαφημίσεις εκεί που δεν το περιμένουν, και ίσως μερικές φορές να γράφετε και τίποτα που είναι όντως χρήσιμο.

Αυτά από μένα, σας περιμένω Παρασκευή 8 η ώρα στο οκειθές. Μετά θα ακολουθήσει ποτό εκεί που θα σας πω εγώ.

Φιδάκια!

Υ.Γ. Επειδή είμαι ηλίθιος και ξέχασα να το πω, χαρίζουμε και τρεις (5) κωδικούς για το PyCharm για ένα χρόνο σε τρία τυχερά άτομα που θα έρθουν σε αυτό το meetup! (Ευχαριστούμε τη JetBrains κτλ κτλ, πείτε το και στους φίλους σας, εργαζόμενοι και συγγενείς εργαζομένων στο PyThess αποκλείονται από την κλήρωση, κάθε άτομο δύναται να συμμετάσχει παραπάνω από μία φορές φέρνοντας μαζί του κλώνους του εαυτού του).

This entry was posted in . Bookmark the permalink.