Κωδική ονομασία: Conference call

Γεια σας και πάλι! Μετά από ένα εκρηκτικό Πάσχα, στο οποίο το meetup κέρδισε δύο καινούρια μέλη (κατά βάρος), επιστρέφουμε και πάλι για να μιλήσουμε για φλέγοντα ζητήματα που μας απασχολούν καθημερινά.

Επειδή εδώ και τόσα χρόνια κάνουμε το meetup με τον ίδιο τρόπο, θεώρησα ότι χρειαζόμαστε μια ανανέωση, οπότε αυτή τη φορά το meetup θα γίνει στο Coho, Παρασκευή 12 Μαΐου στις 8 η ώρα. Εκτός από το χώρο, θα έχουμε και νέα πρόσωπα στις παρουσιάσεις:

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει από τον πρωτοεμφανιζόμενο εμένα, που θα σας δείξω φωτογραφίες από το Athens Mini Maker Faire στο οποίο πάω αύριο (ελάτε να με δείτε), και κατόπιν θα ακολουθήσει συζήτηση για το τι είχε εκεί, πώς ήταν, πόσο ζηλεύετε που δεν ήρθατε, και άλλα τέτοια πράγματα για να φάμε λίγο χρόνο πριν πάμε στην επόμενη παρουσίαση.

Ο δεύτερος πρωτοεμφανιζόμενος είναι ο βιολόγος δόκτωρ Αριστοτέλης Κίττας, ο οποίος θα μας δείξει πώς να κάνουμε την Python εώς και ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ (τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν) με τη χρήση της Cython, του πιο εύκολου τρόπου να ξαναγράψουμε κάποια κομμάτια της εφαρμογής μας σε C ώστε ο κώδικάς μας να γίνει γρηγορότερος.

Μετά το ιβέντ θα ακολουθήσει δεξίωση παύλα ποτά σε καφέ της επιλογής σας.

Σας περιμένω όλους εκεί, αν και ξέρω ότι θα έρθει ένα 5% των εγγεγραμμένων, όπως πάντα!

Στάβρος (με β έτσι για μια ανανέωση)

This entry was posted in . Bookmark the permalink.