Κωδική ονομασία: Frank Underwood

Κυρίες και κύριοι φιδέμπορες,

το καλοκαίρι πέρασε και μαζί του πέρασε και το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα να ξαναρχίσει η καλύτερη δικαιολογία για να ξυπνάτε το Σάββατο με χανγκόβερ.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου του σωτηρίου έτους 2015 το Python meetup με το θίασό του θα είναι κοντά σας στην καθιερωμένη πλέον τοποθεσία, το Coho. Αν ανήκετε κάπου στην ένωση των συνόλων “ενδιαφέρονται για υπολογιστές”, “τους αρέσει η παρέα με κουλ άτομα” και “αλκοολικοί”, ελάτε στο μεγαλύτερο meetup της πόλης, και μετά περάστε κι από μας.

Επίσης, αν έχετε και κανένα φίλο που πιστεύετε ότι δε θα βαρεθεί τη ζωή του, η κάποια κοπέλα ή κοπέλο που θέλετε να εντυπωσιάσετε με τα εξεζητημένα ενδιαφέροντά σας, φέρτε την/τον, και θα  βρούμε κάποιο τρόπο να την/τον διαβεβαιώσουμε ότι “είστε πολύ καλό παιδί όμως μωρέ”.

Όπως πάντα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο παρουσιάσεις που κανένας δεν ξέρει τι θα είναι και αν θα γίνουν καν, ζογκλέρ, ακροβάτες, θηριοδαμαστές και έναν καλεσμένο έκπληξη που θα είναι ένας τύπος που μπήκε κατά λάθος στο Coho γιατί είδε κόσμο και νόμισε λανθασμένα ότι γινόταν κάτι αξιόλογο. Το πάρτυ θα κρατήσει μέχρι τις 3 το πρωί.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τώρα ξέρουμε τις παρουσιάσεις, ο φίλτατος Θοδωρής Κέλογλου θα  παρουσιάσει τα βασικά του package installation και dependency management me pip/virtualenv/requirements/tispanagiastamatia, κι εγώ θα παρουσιάσω το ανίκητο schema library για όλους εσάς τους nosqlίτες και APIάδες για να μη σκάνε τα δεδομένα σας δεξιά αριστερά.

Φιλάκια και τα λέμε εκει!

Σταύρος

This entry was posted in . Bookmark the permalink.