Κωδική ονομασία: Lorde

Φίδες και φίδοι, καλωσήρθατε σε ένα ακόμα Pythess. Αυτή τη φορά αργήσαμε να κάνουμε το φάειthon οπότε κρατήστε την όρεξή σας για την επόμενη φορά, γιατί θα κάνουμε πάλι Python!

Αυτή τη φορά έχουμε σύνολο δύο παρουσιάσεις: μία που είναι δύο, και μία που είναι σχεδόν καμία. Αυτή που είναι δύο θα την παρουσιάσει ο Τέλης και είναι τόσο προχωρημένη που δε μπορώ καν να την εκφράσω στα ελληνικά. Το θέμα της είναι:

Part 1 – The Tao of Python: The intricate relationship between “object” and “type” and how metaclasses, classes and instances are related.

Part 2 – The curious case of “__mro__”: Method resolution order in multiple inheritance using C3 linearization.

Μάιντ μπλόουν.

Η δεύτερη παρουσίαση θα γίνει από μένα και είναι μία διδαχή του πώς να κάνετε σωστά το email validation. Μερικοί από εσάς ίσως να την έχετε δει μία από τις εκατό άλλες φορές που σας την έδειξα με το ζόρι, αλλά αυτή τη φορά θα την παρουσιάσω σε παγκόσμια πρώτη, οπότε αξίζει να τη δείτε.

Επειδή είμαι πολύ κακός στον προγραμματισμό (κυρίως events), μάλλον αυτές οι παρουσιάσεις θα πάρουν καμιά ώρα το πολύ, αν έχετε κάποια τρίτη παρουσίαση που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας, στείλτε μου ένα μήνυμα και θα το κανονίσουμε *θεληματική ματιά*

Υστερόγραφο: Επειδή η μία παρουσίασή μου είναι πεντάλεπτη, και επειδή το ΣΚ έγραψα μια ακόμα βιβλιοθήκη για IoT συσκευές, θα σας παρουσιάσω και αυτή, για να δούμε πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με συσκευές από την Python.

Φιδάκια ρουφηχτά!

Σταύρος

This entry was posted in . Bookmark the permalink.