Κωδική ονομασία: Reality TV

Κυρίες κύριοι!

Αφήστε τα πληκτρολόγιά σας και ελάτε στο Python meetup που θα κάνουμε την Παρασκευή 13 του μήνα, στο κλασσικό πλέον Coho! Επίσης, στους αετομάτηδες από σας που φωνάζετε “μα τελευταία φορά κάναμε Python! Είναι η σειρά του φάειthon”, έχω να πω να κοιτάξετε τις κοιλιές σας που σας εμποδίζουν να δείτε την οθόνη από το Πασχαλινό ξύγκι και να σταματήσετε να φωνάζετε γιατί αντί για Python θα οργανώσω τρέξιμο στην παραλία στο τέλος.

Λοιπόν! Χωρίς άλλη καθυστέρηση, γιατί έκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν αρνητικό, παρουσιάζω τα φανταστικά θέματα της επόμενης συνάντησης:

Το πρώτο θέμα θα το παρουσιάσει ο φίλος Μπαριώτης, ο οποίος θα μας δείξει τις αρχές του FIRST στο testing και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα tests μας εφαρμόζοντάς τις.

Το δεύτερο θέμα θα είναι το πώς να στήσετε την εφαρμογή σας (Django σε αυτή την περίπτωση, αλλά είναι το ίδιο για όλους) σε Docker! Θα πάρουμε μία εφαρμογή που τρέχει συμβατικά, με βάση και redis, και θα δείξουμε όλα τα βήματα μέχρι να τρέξει ολόκληρη πάνω στο docker, με όλες τις εξαρτήσεις της. Μάλιστα, δεύτερη στη σειρά παρουσίαση σε Docker, γιατί ο αγαπητός Θεόδωρος με ενέπνευσε να δοκιμάσω και τελικά ήταν πολύ εύκολο.

ΕΠΙΣΗΣ! Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, θα έχουμε live stream τη συνάντηση, και αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ! Το link για όποιον θέλει να το δει είναι https://bit.ly/pythesslive! Για όποιον δε θέλει, είναι <a>https://kopsetiseksipnad.es.</a&gt;

This entry was posted in . Bookmark the permalink.