Κωδική ονομασία: Yak Shaving

Φίδες και φίδοι!

Μετά από ένα επεισοδιακό 2016 με χιλιάδες θανάτους διασήμων (ελπίζω εσείς να είστε οκ, αν πέθανε κανένας σας να πατήσει “not going” για να ξέρουμε), ξεκινάμε το 2017 με το πρώτο meetup της νέας χρονιάς (ή τουλάχιστον, το πρώτο που αξίζει να πάτε). Αυτή την Παρασκευή (όχι την άλλη!) στις 8 η ώρα (όχι την άλλη!) στο Coho (όχι στο άλλο!). Ναι, είναι νωρίς, ακυρώστε τη δεξίωση του πρωθυπουργού που είχατε να πάτε.

Εμείς δε θα κόψουμε βασιλόπιτα σαν κάτι άλλους οπισθοδρομικούς που είμαι σίγουρος ότι θα κόψουν του Χριστού, του Eich και μετά τους άλλους, θα έχουμε πρωτοποριακό LIVE SHOW! Ναι λοιπόν, όλοι οι παρουσιαστές μας θα παρουσιάζουν τις παρουσιάσεις τους ΕΝΤΕΛΩΣ ΖΩΝΤΑΝΑ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας.

Η πρώτη παρουσίαση θα είναι και συγχρόνως ένας κόλαφος στην τεχνολογική σκηνή της πόλης: Ο ολόδικός μας κύριος Χάρης Δημητρίου (τον κλέψαμε για το 2017, τώρα τον έχουμε εμείς Ruby, βάλτε ένα εκατομμύριο αγκύλες σε μια σακούλα στο λευκό πύργο αν τον θέλετε πίσω σώο) επιστρέφει στην ενεργό δράση με μία αποκαλυπτική παρουσίαση που θα φέρει τα πάνω κάτω στο πώς κάνουμε testing με κουκούμπερ (cucumber), και θα μας εξηγήσει και τι είναι γιατί δεν έχω ιδέα.

Η δεύτερη παρουσίαση θα είναι ίσως ακόμα καλύτερη, αν δεν υπερχειλίσει ο μετρητής και πάει στα τέρμα αρνητικά, από το ανερχόμενο αστέρι, το δόκτωρα Τέλη Κίττα, ο οποίος ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν έχει διδακτορικό ή αν απλά είναι η νέμεσίς μου και ήθελε να ακούγεται πιο λετζίτ. Ο τίτλος της παρουσίασης είναι “Γιούζινγκ φάνξιοναλ πρόγκραμινγκ ιν πάιθον λάικ α μπος άνω κάτω τελεία τζενερέιτορς ιτερέιτορς εντ ντέκορέιτορς” (“⁠⁠⁠Using functional programming in Python like a boss: Generators, Iterators and Decorators”), αλλά μη σας ξεγελάει, θα σας είναι χρήσιμη ακόμη και αν είστε απλός υπάλληλος.

Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει ποτό σε βρώμικο ποτήρι, και αμέσως μετά καραόκε (ή τουλάχιστον θα τραγουδάμε όλοι μαζί στο μαγαζί μέχρι να μείνουμε μόνοι μας). Μη λείψει κανένας γιατί θα τον πάρω τηλέφωνο να έρθει!

Αυτά!

Α α ξέχασα, θα έχουμε πάλι κλήρωση για μία συνδρομή τζετμπρέινς πάιτσαρμ, το καλύτερο ίντε μετά το  βιμ. Αν δεν έρθετε για τις παρουσιάσεις ή την παρέα, ελάτε για την κλήρωση ρε τζαμπατζήδες.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.