Φάειthon: Κωδική ονομασία παστίτσιο

Αγαπητά μέλη του κυριότερου meetup της πόλης,

Μετά τη σαρωτική επιτυχία της τελευταίας συνάντησης, και τη γενικότερη επιτυχία, αφού καταφέραμε να κάνουμε έναν από τους σημαντικότερους ρουμπάδες της πόλης pythonista (ονόματα δε λέμε αλλά ξέρεις ποιος είσαι), ήρθε η ώρα να καινοτομήσουμε και πάλι.

Μιας και όλοι ξέρουμε ότι οι developers το σηκώνουν το κρέας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω το πρώτο meat up της πόλης, το φάειthon. Ανάμεσα στα meetup θα συναντιόμαστε για φαΐ, ποτό κτλ, γιατί όπως αποδείχτηκε οι παρουσιάσεις δεν ήταν αρκετές για να δικαιολογήσουν την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνουμε, οπότε βρήκαμε άλλη δικαιολογία και θα γεμίσουμε απροκάλυπτα τα στόματά μας με κρέας.

Το meatup θα γίνει στις Τηγανιές και τις Σχάρες (είναι ένα μέρος, μη μπερδευτείτε και πάτε πρώτα στο ένα και μετά στο άλλο) στη Ναπολέοντος Ζέρβα, λίγο πιο πάνω από το Coho. Είναι το μαγαζί με τη μεγάλη φωτεινή ταμπέλα στην οποία αναγράφονται οι λέξεις Τηγανιές και και και Σχάρες.

Οι χορτοφάγοι φίλοι μας είναι ευπρόσδεκτοι να μας κάνουν παρέα τρώγοντας σαλάτες, ενώ εμείς θα τους κρίνουμε από μέσα μας που δεν τρώνε κρέας, γιατί εξάλλου άμα δεν ήθελε ο Θεός να τρώμε τα γουρούνια γιατί τα έκανε τόσο νόστιμα, ε; Τσέκμέιτ, έιθειστς!

8 η ώρα αρχίζουν οι παραγγελίες, όποιος δεν είναι εκεί στην ώρα του θα πεινάσει ή θα φάει ό,τι αφήσουν οι υπόλοιποι. Μετά το φαΐ ίσως ακολουθήσει ποτό αν έχει μείνει κάποιος που δεν έχει γίνει κουρούμπελο από τις ρετσίνες.

Σας περιμένω όλους να εγκαινιάσουμε μαζί αυτή τη νέα πρωτοβουλία, η οποία ευελπιστώ να αυξήσει το μέσο όρο της πόλης κατά τουλάχιστον τρία κιλά. Επίσης, μιας και δε θα έχει παρουσίαση (και όχι, Θανάση, για ακόμα μια φορά, δε θέλει κανένας να “δει τον πύθωνά σου”) φέρτε όποιον θέλετε, ακόμα και νορμάλ άτομα.

Φιλάκια και σας περιμένω νηστικούς!

Σταύρος

This entry was posted in . Bookmark the permalink.