TLab News #1/2018

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Με videos από τα δύο events που είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσει η μηνιαία μας επικοινωνία.

H hub:raum IoT Academy / ακαδημία IoT είναι ένας μαραθώνιος εκδηλώσεων που διοργανώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάθε συνάντηση αποτελείται από: συνέδριο, εκθεσιακό χώρο και εργαστήρια. Τα γεγονότα αποσκοπούν στην υποστήριξη και τη διευκόλυνση της δημιουργίας ισχυρής κοινότητας IoT. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους τους ενδιαφερόμενους και ειδικευμένους στo IoT: νεοσύστατες εταιρίες, φοιτητές πληροφορικής, τεχνίτες για να μάθουν περισσότερα για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων και τη συνδεσιμότητα.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση στην Αθήνα στις 23/11/2017:

Φωτογραφίες από την εκδήλωση και περισσότερα στο σχετικό άρθρο

Την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ένα εκπληκτικό workshop για IoT
στα πλαίσια του συνεδρίου Voxxed Days Thessaloniki 2017, από τον Jeremy Foster.

Δείτε το βίντεο από το συνέδριο Voxxed Days Thessaloniki 2017 που έλαβε χώρα στις 23-25/11/2017:

Χάρη στο συνέδριο, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και τον εμπνευστή του The Things Network, Wienke Giezeman που παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την προσπάθεια που γίνεται από την κοινότητα για ένα ανοιχτό δίκτυο IoT παγκοσμίως!

Σας περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση μας! Μέχρι τότε ενημερώστε τους φίλους σας για τη σελίδα μας, αλλά και τη σελίδα μας στο facebook, ακολουθείστε μας στο twitter και μπείτε στο chat.tlab.gr για να τα λέμε τακτικά και μέσω chat.

Leave a Reply