TLab.io News #4/2017

Καλό μήνα!

ΤΤΝ group:  Με μια ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησε για την κοινότητά μας αυτός ο μήνας, καθώς είμαστε πλέον και  Official community του TheThingsNetwork! Με μια συνολική επένδυση της τάξης των 3000 ευρώ περίπου έχουμε καταφέρει να καλύψουμε τουλάχιστο τη μισή πόλη, που πλέον θα αρχίσει να γίνεται… έξυπνη καθώς είναι έτοιμη για το Internet of Things! [ Αν θέλει κάποιος να κάνει κάποια οικονομική συνεισφορά /δωρεά εδώ είμαστε 🙂 . Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε μπλουζάκια και άλλα official stuff από εδώ!]. 

Arduino Group: Από την Τετάρτη 3 Μαϊου έχει ξεκινήσει μια σειρά από (δωρεάν) workshops στο OK!Thess,  Εισαγωγή στα Ηλεκτρονικά (Εlectronics 101: Basic Components and Circuit Design), από τον έμπειρο ηλεκτρονικό κο. Παναγιώτη Κοκκινίδη η οποία θα συνεχιστεί και τις επόμενες δύο Τετάρτες. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή εάν σας ενδιαφέρει καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ

DevOps group: Όπως υποσχέθηκα σε αυτό το Newsletter θα έχουμε και DevOps νέα. Στις 15/03/2017 διοργανώθηκε από το saz.gr ( το μέλος μας Φώτη Ζαμπάρα http://fzabaras.tlab.io ) και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Ομιλία με θέμα «Κεντρικοποιημένη Διαχείριση Υποδομών με το Saltstack»

Δείτε το βίντεο της ομιλίας από handycam ή με μορφή slides .

Developers group: Οι Developers της παρέας αυτό το μήνα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο πολύ ενδιαφέροντα συνέδρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ο λόγος για τα DevIT στις 20-21 Μαϊου και Voxxed Days Athens στις 18-20 Μαϊου, αντίστοιχα.

Άλλα νέα από το Activity Feed:

Περιμένουμε  δικές σας παρουσιάσεις για να τις συμπεριλάβουμε σε εκδήλωση που θα οργανώσουμε σύντομα,  επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή στο φόρουμ.

Υπενθυμίζω την IoT Tech Expo ( iottechexpo.com ) που θα γίνει στο Βερολίνο στις 1 και 2 Ιουνίου. Μπορείτε να βρείτε Free Pass για τα tracks “Developing & IoT Technologies” και “IoT Innovations” εδώ: https://gateway.iottechexpo.com/europe2017/free-expo/register/

Like us on facebook:  Η νέα μας σελίδα στο facebook είναι: https://www.facebook.com/tlab.io
Follow us on twitter: @tlab_io https://twitter.com/tlab_io

Leave a Reply